Саша Илич обясни тежката загуба в дебюта му начело на ЦСКА


Саша Илич обясни тежката загуба в дебюта му начело на ЦСКА
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

8518 0

Наставникът на ЦСКА Саша Илич дебютира неофициално с тежко поражение с 1:4 от немския Гройтер Фюрт. Сръбският специалист обясни поражението с натрупаната умора в играчите от тежките тренировки, които са провели в последните дни.

"Не е приятно да загубиш такъв двубой. Хубавото е, че ЦСКА все пак игра офанзивен футбол. Проведохме четири много тежки тренировки. Играчите определено не бяха свежи, а и така и трябва да бъде. Постепенно нещата ще стават както трябва", започна Илич.

"Пак ще повторя, че проведохме много трудни тренировки и футболистите ми определено са уморени. Да допуснеш четири гола не е малко и не е леко, но пък можем да се радваме, че ЦСКА играеше много офанзивно - това е нашата цел.

Гройтер Фюрт използва своите шансове, но ние играхме припряно. Има много футболисти, които тепърва ще влизат във форма - например Махмутович и Жеферсон.

Имаме и двама контузени. Трябва ни време. Постепенно ще изграждаме колектива и ще започнем да изглеждаме по начина, по който искаме. Юрген Матей все още е контузен, Мено Кох има още проблеми. Липсват ни 7-8 футболисти.

Нови входящи трансфери? Надявам се да дойдат играчи, които да подсилят конкуренцията. Не е лесно, но се надявам, че ще има развитие съвсем скоро", завърши Саша Илич.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Кратки истории

Жените на Шави: Майка му го задържа 18 г. в Барса, съперничи за съпругата си на съотборник

Миналата вечер треньорът на Барселона Шави изуми футболния свят с убедителната победа над не кой да е, а над...

Реклама
Най-четени новини

виж всички