Доскорошен неизменен титуляр на Илич е аут до края на сезона за ЦСКА


Доскорошен неизменен титуляр на Илич е аут до края на сезона за ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2822 0

В последните срещи на ЦСКА левият краен бранител Брадли де Нойер, който най-често се изявяваше като халф-бек, загуби титулярното си място, на което се радваше през по-голямата част от сезона. Лошите новини за защитника изглежда не спират дотук.

Де Нойер аут за ЦСКА до края на сезона

Нидерландецът ще бъде извън сметките на старши треньора Саша Илич до края на сезона - сочи информация от колегите от "Тема спорт". В клуба се опасяват, че Де Нойер е скъсал връзки. Към момента това не е потвърдено официално.

Въпреки че няма пълна яснота, изданието посочва, че категорично бранителят няма да се завърне на терена в идващите седмици, а това автоматично значи и че е аут до края на кампанията.

Припомняме, че той се появи като резерва срещу Черно море, тъй като Иван Турицов изпита леки проблеми. Брадли влезе в игра на почивката, но секунди след това се контузи на неособено приветливия терен в Пазарджик. Вижте нелепата контузия на Де Нойер в първия му мач за ЦСКА от месец насам (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички