Докато Ел Маестро се мъчи: Стамен Белчев удължи историческата серия от победи на ЦСКА II - върхът е много близо


Докато Ел Маестро се мъчи: Стамен Белчев удължи историческата серия от победи на ЦСКА II - върхът е много близо
Снимка: Lap.bg

10190 0

Дубълът на ЦСКА постигна поредна победа в Трета лига. Така начело със своя старши треньор Стамен Белчев продължиха историческата серия и вече са записали цели 10 поредни успеха. Това стана факт, след като и Славия II преклони глава.

Двата отбора се изправиха един срещу друг на клубната база на "армейците" в Панчарево, а дуелът се състоя днес (9 март) от 15:00 часа българско време. В крайна сметка "червените" спечелиха с 2:1, а с това изумителната им серия от успехи стана двуцифрена.

Победата бе и общо 19-а в Трета лига през сезона, като в същото време тимът е допуснал и 4 загуби и 1 равенство. Головата разлика вече е 44:18, като само лидерът Миньор Перник е допуснал по-малко попадения - 17.

"Чуковете" са и последният тим, срещу който дубълът на ЦСКА не успя да спечели - поражение за "червените" на 21 октовмри 2023 година с 0:1 като гости. Перничани обаче изпускат преднината си на върха.

След като дълго време бяха лидери с комфортен аванс, серията на ЦСКА II успя да доближи футболистите на Стамен Белчев на вече само четири точки от върха. Това стана факт, след като по-рано в този кръг Миньор Перник и Кюстендил завършиха при равен резултат 0:0. Промоция за Втора лига получава само първият тим.

Важно уточнение е, че в серията от 10 поредни победи за дубъла на ЦСКА влиза и служебния успех над Чавдар Етрополе. След поражението за Славия II пък "белите" остават на 16-о място с едва 23 точки. Следващият дуел за ЦСКА II е гостуване на Витоша Бистрица, който заема 11-ото място в подреждането с 31 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички