Добри новини за ЦСКА - Мено Кох е възстановен и вече тренира със съотборниците си


Добри новини за ЦСКА - Мено Кох е възстановен и вече тренира със съотборниците си
Снимка: Lap.bg

2822 0

27-годишният централен защитник на ЦСКА - Мено Кох, е много близо до това да се завърне в игра, след като преди време получи контузия, претърпя операция и отсъстваше от терените месеци наред.

Нидерландецът се "счупи" по време на летния лагер на тима в Австрия и въпреки че първоначално травмата му не изглеждаше сериозна, впоследствие стана ясно, че е със скъсано сухожилие и ще трябва се подложи на хирургическа интервенция.

Точно по тази причина "червените" привлякоха финландеца Томас Лам, както и Карол Метс, но сега Стойчо Младенов ще има повод да се усмихне, тъй като Кох е започнал да тренира заедно със своите съотборници, пише "Тема Спорт"!

Интересно е да се отбележи, че бранителят се е възстановил доста по-бързо от очакваното, но едва ли ЦСКА ще рискува с бързото му връщане в игра. По-вероятно е това да се случи след Нова година, когато Мено Кох вече ще е провел подготвителен лагер с отбора.

Междувременно се появиха информации, че "армейците" ще бързат да подпишат нови договори с трима ключови играчи (ето ги имената им)!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички