До часове: ЦСКА финализира трети нов трансфер


До часове: ЦСКА финализира трети нов трансфер
Снимка: cska.bg

5619 0

Столичният гранд ЦСКА е напът да осъществи трети нов трансфер през зимата. "Армейците" се намират в напреднали преговори за още един футболист, с когото най-вероятно ще приключи и зимната селекция. Новото име на "Българска армия" се очаква да бъде представено в следващите часове, като дори е възможно да вземе участие в последната контрола със Струмска слава, твърди "Тема Спорт".

Според информациите, става въпрос за полузащитник, който идва от силно европейско първенство. До момента "червените" се подсилиха с двама нови футболисти - нападателя Ахмед Ахмедов от Дунав и плеймейкъра Стефано Белтраме от дубъла на Ювентус. За Ахмедов бяха заплатени около 100 000 лева.

В събота (8 февруари) ще се проведе и официалното представяне на ЦСКА за пролетния дял, като това ще се случи точно преди началото на двубоя със Струмска слава, който е от 14:45 часа на "Българска армия". Междувременно спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета говори пред италианските медии за трансферната дейност на "армейците" (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички