Определиха българин за най-скъпия играч в Първа лига


Определиха българин за най-скъпия играч в Първа лига
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

4890 0

Според авторитетния немски сайт Transfermarkt българин е най-скъпият играч в момента в Първа лига. Това е защитникът на Лудогорец - Антон Недялков, който е оценен на 3,5 млн. евро.

По този начин се изравнява с друг бранител на разградчани - Сисиньо, но от сайта са постави българина на първо място, тъй като неговата цена се повишава. Любопитен е фактът, че двамата най-скъпи у нас са защитници, което е без аналог за другите европейски първенства.

Следващите двама играчи също са от Лудогорец - Клаудиу Кешеру и Абел Анисе, които са оценени по 3,3 млн. евро, пише "Меридиан мач". Петото място е за Тиаго Родригес от ЦСКА с цена от 3 милиона евро, колкото е и Джоди Лукоки от Лудогорец. На 14-а позиция пък е считаният за един от най-добрите български играчи Тодор Неделев. Звездата на Ботев Пловдив струва 2,2 млн. евро, а според сайта най-скъпият футболист на Левски е Холмар Ейолфсон - 2 млн. евро.

Междувременно Стилиян Петров заяви, че не се смята за подходящ за шеф на БФС и посочи своя фаворит (вижте повече подробности).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички