Джеси посочи трите ключа на ЦСКА за победа срещу Левски


Джеси посочи трите ключа на ЦСКА за победа срещу Левски
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1088 0

Крилото на ЦСКА Едвин Джеси заяви кои са трите неща, които могат да помогнат на тима да спечели дербито с Левски днес. Ганаецът говори пред bTV. "Първото и най-важно нещо в дербито е да покажем сплотеност. Второто е да си помагаме и да сме много борбени. А третото - желанието за победа. Мачовете като този се решават от детайлите. И най-дребната грешка може да бъде наказана. Лично аз се чувствам добре, мотивиран съм, забавлявам се. На всяка позиция разполагаме с качествени играчи. Ще се борим докрай в дербито", заяви Джеси.

"Новият треньор е много директен в комуникацията си и в това, което иска. Мисля, че всеки футболист вече е наясно какви са му изискванията. Времето е доста малко, но когато комуникацията е добра, тогава нещата опират до характер", допълни крилото.

ЛЮБО ПЕНЕВ РАЗКРИ ЛЮБОПИТНА ЧАСТ ОТ ТАКТИКАТА СИ ЗА МАЧА С ЛЕВСКИ

Той направи сравнение между Нестор Ел Маестро и Любослав Пенев: "При Нестор наблягахме на тичането и борбата. Пенев пък иска да играем по-техничен футбол, но се нуждаем от време, за да привикнем. Сега тренировките включват повече упражнения с топка, докато тези при Ел Маестро бяха повече за издръжливост и физическа подготовка. Тичането и борбата са изключително важни, но за типа футболист, който съм аз, е по-добре да играя повече с топката. Идвам от холандската школа, а там всичко се прави с топка. Този стил ми е по-удобен", завърши ганаецът. А каква според Люпко Петрович е една от причините за треньорската рокада в ЦСКА - вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички