Люпко разкри още причини за раздялата с Ел Маестро: Пренатоварил играчите

Консултантът в ЦСКА Люпко Петрович разкри, че не е бил изненадан от уволнението на треньора Нестор Ел Маестро. Според него сънародникът му е бил твърде млад, за да заеме този пост. Сърбинът призна, че не е получавал предложение от собственика Гриша Ганчев да застане начело на "червените".

"При Ел Маестро става въпрос за много талантлив треньор. Желая му успехи, има всички условия да стане един от най-големите треньори. В него видях един треньор, който може да работи по 24 часа. Не ме изненада смяната му - имаше контузии на играчи, които са или от пренатоварване, или от неправилно възстановяване", коментира Петрович пред "Код Спорт".

Ексклузивно: Ябълката на раздора между Нестор Ел Маестро и ЦСКА

Голямата новина в българския футбол днес е свързана с очакваната раздяла между Нестор Ел Маестро и ЦСКА. Както е известно, от клуба не отрекоха з...

ПЕТРОВИЧ УРЕДИ ОЩЕ ЕДИН ТРАНСФЕР В ЦСКА

"На ЦСКА му трябва треньор, който да иска да побеждава във всеки един мач, дори и в контролите. Нестор не е страхлив, смело момче е. малко е вироглав в желанието си да постигне каквото иска. Мисля, че е още млад да бъде треньор на ЦСКА в този момент. Ще го потърся, ние сме приятели", допълни консултантът.

"Гриша Ганчев не ми предложи да стана треньор на тима, точно защото ми е приятел. Не съм дошъл да сменям Ел Маестро, а да му помогна. За мен е чест да работя с Любо Пенев. Решенията ще бъдат негови, аз съм тук, за да помогна. Ако трябва, ще вземе заедно решение. Духът и авторитетът на Любо може да накарат футболистите да се противопоставят на Лудогорец", каза още Петрович. Ето какви са причините за уволнението на Ел Маестро според изпълнителния директор Пламен Марков. 

Още по темата

Please select answer!