Джеферсон още не се е присъединил към подготовката на ЦСКА


Джеферсон още не се е присъединил към подготовката на ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1226 0

Един от основните футболисти на ЦСКА през последните сезони - Джеферсон, още не се е появил на лятната подготовка на тима. В началото на седмицата бе обявено, че в следващите два дни към групата ще се присъединят южноамериканците Густаво Бусато, Маурисио Гарсес, Браян Морено и въпросният бразилец.

Тогава новият треньор Саша Илич проведе първо занимание с тима, а голяма част от възпитаниците му бяха българи от школата на "червените", такива, които през миналата година са били преотстъпени или останалите, които са с по-голям опит като Евтимов и Кръстев. 

Впоследствие вратарят Бусато и офанзивните играчи Гарсес и Морено се присъединиха към лагера в Панчарево, докато дефанзивният халф още не се е появил. 

Джеферсон често се възползва от отсрочки за прибирането си от Бразилия, а през миналия сезон игра в 43 мача за "червените" и се отчете с 5 асистенции. Той е един от чужденците, които не могат да се похвалят с особена подкрепа от феновете, но и е един от легионерите с най-много срещи за тима, тъй като се присъедини към "Българска армия" през зимата на 2018-а. 

Според специализирания сайт за трансфери и сделки Transfermarkt бразилецът има договор с ЦСКА до край на юни, 2023 г., но след изгубения финал с Левски и расистките скандали в край на сезона почнаха предположенията, че 28-годишният играч ще се пробва да си намери отбор в родината си.

Вижте "армейската" позиция относно казуса с Кайседо!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички