Стон от Турция: ЦСКА продава Кайседо за баснословна сума в Бешикташ


Стон от Турция: ЦСКА продава Кайседо за баснословна сума в Бешикташ
Снимка: Cska.bg

6413 0

Трансферите в турския Бешикташ продължават, след като тимът се опитва всеячески да се подобри за новия сезон, а медиите в южната ни съседка твърдят, че „орлите“ имат своя нов нападател. Става въпрос за звездата на ЦСКА Жорди Кайседо, който се е договорил с шефовете на Бешикташ и единственото, което остава е двата клуба да се разберат за трансферната цен.

Бешикташ е в търсене на нов нападател, който да партнира на Дженк Тосун, а според Sporx.com българският гранд е пожелал 4,5 милиона евро за нападателя, като турците са се съгласили. Единственият казус е, че ЦСКА е поискал парите да се платят веднага, а това е нещо, което не устройва максимално Бешикташ.

Тимът от Истанбул, който е ръководен от Ахмет Нур Джеби, има притеснения откъм финансов план и е готов да плати 2,7 милиона евро на „червените“, а останалите 1,8 милиона евро да се платят до лятото на 2023-а година.

Кайседо изигра 3857 минути в 46 мача за ЦСКА и реализира 22 гола. А какво каза популярен фен на българите, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички