Димитър Пенев с призив пред Sportlive.bg преди финала


Димитър Пенев с призив пред Sportlive.bg преди финала
Снимка: cska.bg

3137 0

Рекордьорът по спечелени трофеи от турнира за Купата на България – Димитър Пенев, коментира пред Sportlive.bg предстоящия финал между ЦСКА и Левски. Той ликува с купата общо 9 пъти - 5 пъти като футболист на „червените“ и четири пъти като треньор.

Днешният сблъсък между ЦСКА и Левски започва от 17 часа. Арена на сблъсъка ще е Националния стадион „Васил Левски“. Треньор №1 на България за 20 век призова пред медията ни мачът да премине без ексцесии.

Пожелавам феновете на футбола да останат доволни. Такъв финал възбужда  привържениците и на двата отбора. Дано да видим един хубав футбол на терена, какъвто наблюдаваме и по Европа“, коментира пред Sportlive.bg Пенев.

Важното е да няма нарушения на правилата. Надявам се някои футболисти да не направят необмислени действия, защото това провокира напрежение и по трибуните. Желанието ми е мачът да премине без ексцесии“, призова той.

Този мач интересува цяла България. Естествено че, аз искам и се надявам ЦСКА да е по-добрият отбор и да се спечели“, завърши Пенев.

Още информация за финала ЦСКА - Левски може да откриете тук!

АВТОР: ВАРАДИН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички