Привържениците на ЦСКА и Левски са готови за финала, ситуацията в страната е спокойна


Привържениците на ЦСКА и Левски са готови за финала, ситуацията в страната е спокойна
Снимка: Lap.bg / колаж: SportLive

1112 0

По-малко от 5 часа остават до началото на финала за Купата на България, който ще противопостави ЦСКА и Левски на националния стадион "Васил Левски". Вечното дерби е насрочено за 17:00 часа, въпреки че първоначално трябваше да се играе на 11-и май. 

Билетите за срещата се изкупиха за броени часове, но впоследствие на няколко пъти се появяваха останали бройки, а част от това се случи заради слуховете, че "фенове на Левски са купували" билети за секторите на "червените".

По последни информации обстановката в столицата и страната е спокойна и не е имало спречквания между привърженици на вечните врагове. Ситуацията в центъра на София е обтегната поради различни планувани събития, а част от градския транспорт е с променен маршрут. 

Междувременно от страницата на националния стадион в социалните мрежи обявиха, че двете публики вече са наредили хореографиите си, за които само "армейците" събраха над 19 000 лева. Именно те започнаха реденето на материалите още в 7:30 ч., като за процеса бяха нужни 150 души. 

Следете всичко най-интересно около финала между ЦСКА и Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички