В Румъния: Ганчев изтри с гума името на Литекс и написа с молив "ЦСКА"


В Румъния: Ганчев изтри с гума името на Литекс и написа с молив "ЦСКА"
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2077 0

Сериозна атака срещу ЦСКА отправи румънското издание "Prosport", което не подмина единия от собствениците на клуба Гриша Ганчев. Авторите на материала Даниел Назаре и Разван Тома нападнаха българския бизнесмен, определяйки го като главния виновник за разцеплението в ЦСКА.

В материал за това кой всъщност е съперникът на ЧФР Клуж в Лига Европа тази вечер prosport.ro разказва за перипетиите, през които клубът е преминал след падането на комунизма. "На 04.06.2016 г. на сцената излезе спорният бизнесмен Гриша Ганчев, който създаде и финансира Литекс Ловеч, един от най-добре представящите се отбори от посткомунистическия период в България. Той обяви намерението си да спаси ЦСКА. Но не по правилния начин, така да се каже, а чрез "инженерство", пише румънското издание.

В РУМЪНИЯ: ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ ЦСКА ВСЪЩНОСТ Е ЛИТЕКС ЛОВЕЧ

"Основният виновник за разцеплението в ЦСКА е Ганчев. Ако наистина го беше грижа за ЦСКА, както беше казвал толкова пъти, щеше да поеме стария, изпадащ в трета лига отбор, и след две, може би три години, щеше да стигне до първа дивизия, както се случи с другият отбор с името "ЦСКА". Така нямаше да има възражение от никого, нямаше да има разкол", продължават авторите.

"Но защо да не направи номер, защото той е просто балканец? Затова той взе своя Литекс, изтри грубо името му с гума и написа с молив с тъп връх името "ЦСКА София". По тези земи се правят подобни неща в сериозни сфери, какво остава за футбола, който е просто спорт", пише още медията. А откъде и каква атака получи футболът ни неотдавна, Ганчев също, вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички