Димитър Бербатов: Феновете са прави, когато скандират "мафия"


Димитър Бербатов: Феновете са прави, когато скандират "мафия"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1510 0

Един от най-великите български футболисти в историята - Димитър Бербатов, отправи поредните обвинения към ръководството на Българския футболен съюз.

Този път, бившият ас на ЦСКА и Манчестър Юнайтед намеси феновете у нас, чиито скандирания често са насочени именно към управляващите българския футбол. 

"Агитките казват на БФС, че е мафия, след това на съдийството, че е мафия. Тъй като времето минава, част от нещата, които се пеят, са така. Мога да го гарантирам", категоричен бе Бербатов в "Седмицата“ по "Дарик". 

Топ реализаторът с националната фланелка за всички времена е обичан, но и често остава неразбран от родните запалянковци. Той неведнъж е "осъждал" техни действия като обиди, агресия и расизъм, а откакто е кандидат за управление на БФС, страни от клубните си пристрастия. 

Освен управляващите футбола у нас, той "жегна" и част от политиците, които се изказват по наболелите теми покрай най-популярната игра.

"Думата мафия е залегнала в нашия речник като нещо, което не е хубаво и не трябва да се случва. Интересувам се от политическия живот в България, но след като всички дават мнения за футбол, защо и аз да не започна да давам мнение за политика, филмово изкуство, радио водещи и т.н.

Може би ще звуча глупаво отстрани, но дано се припознаят хората, които никога не са играли футбол, колко смешно звучат, когато го коментират“, завърши Бербатов.

Ето за какво важно решение в началото на идната година разкри Бербатов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички