Димитър Бербатов обяви - чака се важно решение в началото на 2023 година


Димитър Бербатов обяви - чака се важно решение в началото на 2023 година
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3167 0

Димитър Бербатов обяви с публикация в социалните мрежи, че очаква в началото на 2023 година Апелативният съд да се произнесе по случая с конгреса на БФС от 12 октомври 2021 г., решенията от който впоследствие бяха отменени от Софийски градски съд.

Бившият нападател пише, че "всички доказателствата по делото сочат, че има сериозни нарушения" и че вярва, че "справедливостта ще възтържествува", а АС ще потвърди решенията на СГС и така ще се открие възможност за свикването на "нов, честен изборен конгрес".

Ето какво гласи целият пост на Димитър Бербатов:

"Очакваме в началото на 2023 г. Апелативният съд да излезе с решение по случая с конгреса от 12 октомври 2021 г., решенията от който бяха отменени от СГС!

Очакваме в началото на следващата година Апелативен съд - София да излезе с решение по казуса с конгреса на БФС от 12 октомври 2021 г., стана ясно по време на открито съдебно заседание днес.

Първата инстанция – Софийски градски съд (СГС) в средата на юни отмени всички решения от конгреса на 12 октомври 2021 г., включително и това за избор на Борислав Михайлов за президент. Причината, потвърдена от първата съдебна инстанция, беше присъствието на 90 нередовни делегати, участвали в конгреса.

Всички доказателствата по делото сочат, че има сериозни нарушения при провеждането на конгреса.

Вярваме, че справедливостта ще възтържествува и Апелативният съд ще потвърди решението на СГС, което ще даде възможност за свикване на нов, честен изборен конгрес".

*Още новини за български футбол ще откриете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички