ЦСКА вече не се управлява от Гриша Ганчев


ЦСКА вече не се управлява от Гриша Ганчев
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

3824 0

Бизнесменът Гриша Ганчев изобщо вече не се занимава с ЦСКА от периода, в която обяви, че смята заедно с Юлиан Инджов да се оттеглят от клуба. Ганчев вече не взима решенията на "Българска армия", не разписва документи и не комуникира с треньорския щаб, камо ли с футболистите, твърди агенция Блиц. 

В момента целият управленски процес в Борисовата градина се движи от сина му - Данаил. Именно Ганчев-младши "коли и беси" в ЦСКА.

Ганчев-младши е един от вариантите да поеме клуба от лятото, когато се очаква баща му окончателно да се оттегли.

Дали наистина Гриша Ганчев ще го направи, зависи от много неща. Но е факт, че в момента синът му дърпа конците и командва "червения парад“.

„Всяко решение се взима от Данаил. Той говори с треньорите, с играчите, с хората под него като Стойчо Стоилов, Алън Пардю, Пламен Марков и останалите“, твърдят източници пред медията.

"Гриша Ганчев стои далеч от отбора. Преди след всеки мач се чуваше с треньорите, с подчинените си. Сега изобщо не е говорил с треньорския щаб - нито след загубата в Разград, нито след 0:0 с Локомотив (Пловдив) на "Армията". На тренировките също спря да ходи. В момента се подготвят документите за лиценза на ЦСКА за следващия сезон. Всички те са подписани от Дани Ганчев", добавиха от клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Новини

Лео и Лео, слушайте внимателно, ако искате да спечелите Световното първенство 2022!

Още в третия ден на Световното първенство 2022 зрителите станаха свидетели на огромна сензация. Отборът с...

Реклама
Най-четени новини

виж всички