"Да покажем кои сме ние": ЦСКА пусна билетите за дербито с Лудогорец


"Да покажем кои сме ние": ЦСКА пусна билетите за дербито с Лудогорец
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2763 0

Ръководството на ЦСКА използва социалните мрежи, за да анонсира продажбата на билетите за предстоящото домакинство от 28-мия кръг на Първа лига. В него "червените" ще се изправят срещу Лудогорец в голямото дерби на надпреварата за пореден сезон. 

Този път от "Армията" бяха пестеливи в изказа си, но красноречиви: "Да покажем кои сме", написаха и поставиха линк към закупуването на билет през онлайн платформата.

Цените за срещата

Цените на ценните хартийки варират между 6 и 130 лв, като най-евтини са за секторите Б и Г, 8 лв са за сектор "В", а за централната трибуна - 12 лв. 130 лв струва достъпът до ВИП ложата на "Българска армия".

"Билетите за мача ЦСКА - Лудогорец от 28-ия кръг на Първа лига вече са в продажба онлайн в мрежата на URBO. От утре (25 април, вторник) стартира и физическата продажба на касата до фен магазина на "Армията", която ще работи всеки ден от 10:00 до 18:00 часа, а в деня на мача от 10:00 часа до края на първото полувреме на двубоя. 

Два часа преди началото на срещата ще бъде отворена и специална каса за привържениците на Лудогорец - до сектор "Б" в Борисовата градина, където ще се продават билетите за сектора за гости с цена 6 лв. От днес привържениците на гостите могат да си закупят пропуски за двубоя и онлайн в мрежата на URBO", разясниха от клуба. 

Вижте защо арестуваха Фернандо Каранга в Бразилия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички