Цветомир Найденов скочи на ЦСКА и прати съдията да ходи в "четвърта лига"


Цветомир Найденов скочи на ЦСКА и прати съдията да ходи в "четвърта лига"
Снимка: принтскрийн

1741 0

Финансовият благодетел на дебютанта в Първа лига ЦСКА 1948 - Цветомир Найденов, за пореден път публично се заяде с отбора на ЦСКА. Този път повод за острата реакция на бизнесмена бе дербито между ЦСКА и Левски, завършило с победа за "армейците". Според Найденов съдийството в мача е било "неадекватно", а главният арбитър Никола Попов трябва да бъде пратен в "четвърта лига".

Ето какво написа Найденов във Фейсбук профила си:

 

След такова душене ... футболистът на Левски сигурно е със сатурация под 80 до края на мача, трябва да се подложи на кислородно лечение после. Интересното е, че става пред погледа на съдията и ... само жълт картон😂 Предния кръг този съдия щурееше в Кърджали неадекватно, вчера се изложи и на Националния стадион. Да, добре, разбирам син на татко и мама е, но не става така. Или ще се прави някакъв футболен продукт, или ще си играем на шикалки...като не ставаш, отстъпвай място на по-добрите от теб и така. На мен принципно ми е все тая, забавлявам се. 😉
И в четвърта лига се играят мачове и има нужда от съдии!

"След такова душене ... футболистът на Левски сигурно е със сатурация под 80 до края на мача, трябва да се подложи на кислородно лечение после. Интересното е, че става пред погледа на съдията и ... само жълт картон. Предния кръг този съдия щурееше в Кърджали неадекватно, вчера се изложи и на Националния стадион. Да, добре, разбирам син на татко и мама е, но не става така. Или ще се прави някакъв футболен продукт, или ще си играем на шикалки...като не ставаш, отстъпвай място на по-добрите от теб и така. На мен принципно ми е все тая, забавлявам се. 

И в четвърта лига се играят мачове и има нужда от съдии!


Междувременно ЦСКА официално обяви раздялата със свой футболист (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички