Цветомир Найденов на въпрос колко пари ще дава на Левски: Няма кеш!


Цветомир Найденов на въпрос колко пари ще дава на Левски: Няма кеш!
Снимка: принтскрийн

6148 0

Собственикът на хазартна компания и финансов благодетел на ЦСКА 1948 - Цветомир Найденов, получи много любопитен въпрос на стената си във Фейсбук. Найденов, който е бивш съдружник на Васил Божков (а сега опонент), бе попитан колко пари ще дава на Левски

Припомняме, че в последните дни се спекулира, че Левски може да сключи договор за спонсорство с хазартната фирма на Найденов, но феновете на "сините" бавят преговорите заради нежеланието им клубът да влиза в договорни отношения с тях (подробности тук). 

В тази връзка потребител във Фейсбук попита Найденов следния въпрос: "Кажи колко кинти ще даваш на Левски?". А Цветомир Найденов му отговори лаконично: "Няма кеш, момче". А след това добави, че "и биткойн няма!"

Преди време Цветомир Найденов публично обяви, че неговата компания е готова да налива по 8,5 милиона лева годишно при условие, че Васил Божков не е собственик на "сините". Въпреки че смяната на собствеността стана факт, Найденов оттегли предложението си и до подобна сделка не се стигна.

Във Фейсбук Найденов често се дразни и с феновете на ЦСКА-София (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички