Пардю вижда само един отбор в България, който превъзхожда ЦСКА


Пардю вижда само един отбор в България, който превъзхожда ЦСКА
Снимка: Getty Images/Guliver

2277 0

Техническият директор на ЦСКА Алан Пардю говори пред bbc -Radio 5, като сподели и впечатленията си от "червените" и ситуацията в родния футбол.  Според него в България има само един състав, който е добър, колкото "червените" и това е Лудогорец.

"ЦСКА е отлично организиран клуб, хората в него са прекрасни и ме накараха да се почувствам добре дошъл. Времето и задачите ми в момента са свързани с това да наблюдавам пазара на Балканите и как правят нещата тук. Това е друг тип футбол, различен вид опит. Една от причините, заради които исках да дойда в ЦСКА, беше, че това е доминиращ отбор", заяви той.

"Има само един клуб, който вероятно е добър колкото нас - Лудогорец. Те водят в класирането сега. Така че виждам как можем да развием тима и да опитаме да подобрим още играта, притежанието на топката, да наложим печеливша формула. Това е прекрасно, особено в моя случай, когато все се борех да не изпаднем през последните 15 години. Чувството е наистина хубаво", каза още  Пардю.

Той говори и за впечатленията си от София и как пандемията се отразява на града: "-София със сигурност е голям град, с традиционните кътчета за подобни населени места. И тук, както и в Англия, има локдаун - ресторантите и баровете са затворени, което прави нещата малко по-трудни откъм приспособяване и интегриране, но хотелът, в който съм отседнал, е страхотен. Също така клубът е отлично организиран, хората в него са прекрасни и ме накараха да се почувствам добре дошъл".

А с кой играч от ЦСКА официално обявиха раздялата си - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички