ЦСКА загуби основен играч за следващите два мача, вече е ясно и защо Маурисио Гарсес не игра срещу Локомотив Пловдив


ЦСКА загуби основен играч за следващите два мача, вече е ясно и защо Маурисио Гарсес не игра срещу Локомотив Пловдив
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2035 0

Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, няма да може да разчита на един от основните си футболисти за последните два мача от есенния дял на Първа лига, съобщава "Тема Спорт".

"Армейците" имат едно домакинство на Локомотив София (6 ноември) и едно гостуване на Черно море (12 ноември), в които ще бъдат без сръбския си халф Лазар Туфегджич, който няма пропуснат двубой от началото на сезон 2022/23.

Той получи травма в бедрото при победата срещу Локомотив Пловдив с 1:0 (1 ноември) и след като е преминал медицински прегледи е станало ясно, че ще се нуждае от поне една седмица почивка. Това означава, че ще може да се завърне на терена за сблъсъка с Гигант Съединение от 1/16-финалите за Купата на България, който е насрочен за 26 ноември.

В същото време, изданието пояснява и защо Маурисио Гарсес не е играл срещу "смърфовете" в отложения мач от 7-ия кръг. Той пътува с отбора, но изгледа битката от трибуните, тъй като е имал вирусно заболяване. Тестът му за Ковид-19 е бил отрицателен. Бразилецът вече е здрав и ще може да се включи в мача срещу Локомотив София, който е в неделя, от 17:15 часа!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - 28-годишен футболист загатна по любопитен начин, че е подписал нов договор с ЦСКА! (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички