Линдсет: Не виждам Левски около нас в класирането, не заслужахме загубите


Линдсет: Не виждам Левски около нас в класирането, не заслужахме загубите
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1826 0

Един от новите любимци на феновете на ЦСКА - Джонатан Линдсет, бе определен за "Играч на кръга" след гостуването на Арда Кърджали, спечелено от "червените" 3:1. В срещата привлеченият норвежец през летния трансферен прозорец отбеляза дебютното си попадение, а междувременно продължава и със силните си изяви.

Битката с останалите грандове в първенството

"Българската лига е много трудна, играе се много физически футбол. Надяваме се, че Лудогорец, който има по-малко мачове от нас, ако не ги спечелят - ние знаем, че ще спечелим много мачове. Трябва да поставим Лудогорец под напрежение.

Преди да дойда тук хората ми казаха, че Левски е много добър отбор, но не ги виждам около нас в класирането", обясни норвежецът за "сини" и "зелени", но не пропусна да се върне и към поредното гостуване - срещу Локомотив Пловдив:

"Срещу Локомотив Пловдив беше голяма победа за нас. Излязохме срещу добър отбор. Въпреки че Мено Кох се контузи в края на мача и играхме с човек по-малко показахме характер."

Акостирането на "Българска армия" и амбициите

"Първият път като чух за ЦСКА беше през лятото. Моят мениджър ми се обади и ми предложи Саша Илич да види моята игра, те ме харесаха, както и аз тях. Говорих много с главния скаут на клуба, потърсих информация за ЦСКА. Имах и други оферти от Норвегия и от други страни също така", обясни Линдсет за началото на връзка с ЦСКА, който се превърна в първия му клуб зад граница.

Креативният футболист коментира работата с легендата на Партизан Саша Илич, който от лятото е наставник на "червените":

"В началото на първенството направихме равенство и загубихме два мача, които не заслужавахме да загубим. Колкото повече работим със Саша Илич, толкова повече попиваме от този шампионски манталитет. Той наистина ни повлия и ни предаде този шампионски дух.

Когато Саша Илич говори аз слушам. Той е бил голям играч на моята позиция. Той ми казва как да посрещам топката, как да отигравам. Разбира се, че приемам неговите съвети".

"Сезонът е дълъг, но ние в момента сме в добра серия. Нашата цел е да продължаваме да печелим. Можем да спечелим всеки мач. Не искаме да губим никакви точки, добави Линдсет, превърнал се сред основните футболисти на "Българска армия".

Ето кога ще ЦСКА ще играе за Купата на България!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички