Решение! ЦСКА ще задържа ключов играч


Решение! ЦСКА ще задържа ключов играч
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1802 0

 

Ръководството на ЦСКА възнамерява да стартира преговори с Амос Юга за нов договор, разбра „Тема Спорт“. Настоящият контракт на вътрешния полузащитник с червените е до лятото на 2023 година.
Той дойде на „Армията“ през юни 2020-а от Льо Авър и се утвърди като основна фигура в средата на терена. Спортно-техническият щаб е доволен от халфа и затова ръководството желае по-рано да му предложи нов договор и да може да преподпише с него до края на тази година.
От януари той ще е свободен да преговаря и подписва предварителни споразумения с друг клуб, ако преди това не е парафирал нов контракт с ЦСКА. Наскоро Юга пусна снимки в социалните мрежи, показвайки плочки на корема си.
Откакто дойде на „Армията“, той записа 53 мача за първенство, 9 за Купата и вече 21 в евротурнирите със снощния срещу Сейнт Патрикс, или общо 83 двубоя.

Шефовете на ЦСКА планират да стартират преговори с Амос Юга за продължаване на договора му, пише „Тема Спорт“. Сегашният контракт на французина е до следващото лято.

29-годишният халф акостира на стадион „Българска армия“ през юни 2020 година, пристигайки от Льо Авър. Той се утвърди като основен играч в халфовата линия на „червените“.

Спортно-техническият щаб е доволен от изявите му. Поради тази причина управата ще побърза да му предложи нов контракт. Целта е той да го парафира до края на календарната година.

След Нова година Юга ще има право да преговаря с други клубове и да подпише предварителен договор.

А ето какъв съвет даде Георги Илиев – Майкъла на Гриша Ганчев.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички