От Сейнт Патрикс не са могли да се приберат в родината си след победата над ЦСКА


От Сейнт Патрикс не са могли да се приберат в родината си след победата над ЦСКА
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1267 0

Сейнт Патрикс Атлетик, който в четвъртък сензационно победи ЦСКА на стадион "Васил Левски" с 1:0 в първи мач от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите, все още не може да напусне България, съобщава "Irish Mirror”. Поради тази причина провеждането на утрешния мач срещу Шелбърн от националния шампионат на Ейре е под въпрос.

Според изнесената информация от ирландското издание, делегацията на "светците" е трябвало да се приберат в Дъблин с чартърен полет, който обаче е пропаднал. Провалил се е и опитът на клуба да осигури друг самолет за отбора.

Очаква се ирландците да се приберат в родината си днес, 6 август. Затрудненията идват от факта, че е много трудно да се намерят 30 свободни места за редовен полет на авиокомпаниите. Заради това цялата делегация сигурно ще се прибира до Ейре на няколко части.

Реваншът между Сейнт Патрикс и ЦСКА София в Лига на конференциите е на 11-ти август в Дъблин. Интересът към него е огромен и домакините вече продадоха 4000 билета.

А ето защо Христо Стоичков си тръгна бесен от Националния стадион "Васил Левски".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички