Саша Илич отговори за бойкота на феновете на ЦСКА и европохода на Левски


Саша Илич отговори за бойкота на феновете на ЦСКА и европохода на Левски
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

9491 0

Треньорът на ЦСКА - Саша Илич, коментира нашумелите проблеми в клуба от "Българска армия". Наставникът на "червените" отговори са решението на част от запалянковците да бойкотират мачовете на тима. Пред "Тема Спорт" той говори и за евентуален евросблъсък между Левски и Партизан.

Знаете за близките отношения между феновете на ЦСКА и навиячите на Партизан. Точно както в Белград гробарите са разделени на няколко фракции, в София част от привържениците бойкотират тима. Как може да се излезе от тази ситуация?

"Феновете на големите клубове винаги искат най-доброто. Играл съм за Партизан, където са се случвали подобни неща, но вече споделих мнението си, че привържениците трябва да са наясно, че без тях няма как да прогресираме. Задачата пред мен и отбора е да върнем феновете на трибуните с добри игри и резултати", заяви сърбинът.

Бяхте казали, че сте гледали финала за Купата на България срещу Левски. От това, което видяхте, къде поставяте това дерби между останалите, в които сте взели участие - Партизан - Цървена звезда и Фенербахче - Галатасарай?

"Всяко от изброените дербита има своята специфична атмосфера. На финала за купата от страна на феновете всичко бе отлично. Определено ми хареса това, което видях по трибуните".

Възможно е, преди да срещнете Левски, те да се изправят срещу Партизан. Как би завършил един подобен сблъсък?

"Надявам се Партизан да елиминира АЕК Ларнака и до мач с Левски изобщо да не се стига. Не съм привърженик на хипотезите "какво би станало ако...", така че по-добре да се справят с кипърците и да не дискутираме вероятен сблъсък с Левски", допълни още той.

Ето какво каза Саша Илич за изненадващата загуба от Сейнт Патрик в 1-ия мач от 3-ия квалификационен кръг на Лигата на конференциите

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички