Джеферсон подписа нов договор с ЦСКА и обяви целите си


Джеферсон подписа нов договор с ЦСКА и обяви целите си
Снимка: Gulliver/GettyImages

2033 0

Защитникът Джеферсон е първият от играчите на ЦСКА с изтичащи договори, с които клубът подписа нов договор. Бразилецът се похвали с новия си договор в родината си, като новото споразумение е доста дълго. Предишният му контракт с клуба изтичаше през лятото на 2020 година, а новото е до юни 2023 година.

"Това е награда за всичкия упорит труд и всеотдайност, които вложих на терена и в тренировките в тези 2 години в България. Много съм доволен от момента, който изживявам на терена и от оценката, която получих както от феновете, така и от клуба", коментира бранителят пред "Lance".

Джеферсон призна, че е много щастлив от факта, че с червената фланелка успя да мине отметката от 50 мача. Той заяви, че такова нещо не е успял да постигне нито във Витория, нито в Интернационале. Бразилецът има 54 мача за ЦСКА, в които е постигнал 33 победи, 13 равенства и 8 загуби.

"Искам да продължа да пиша историята си тук, в България, и да помогна на ЦСКА да се върне на върха в местния футбол", коментира играчът, който подписа с българския клуб през януари 2018 година. Вижте историята на Джеферсон преди да дойде в ЦСКА в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички