ЦСКА в навечерието на Купата: Кои рядко попадат в плановете на Ел Маестро, но сега могат да изпъкнат?


ЦСКА в навечерието на Купата: Кои рядко попадат в плановете на Ел Маестро, но сега могат да изпъкнат?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

5438 0

ЦСКА започва тазгодишното си участие в турнира за Купата на България. Столичани прелетяха страната, за да стигнат до Черноморието за гостуването на местния Черноморец Балчик. 

Тимът, воден от Саша Илич преди година, стартира срещу още по-непретенциозния Гигант Съединение и едва го отстрани след драматично изпълнение на дузпи. Тогава за колоса стартираха играчи като Евтимов, Минков, Бауренски, Бучков и Бисмарк, а в течение на срещата се появиха още Маринов и Антонов от по-рядко използваните футболисти. 

Потенциалните промени в ЦСКА

Сега Ел Маестро опита да успокои феновете с решението да не прави толкова много промени в стартовия състав, но все пак намекна за няколко. Очаква се от самото начало да стартират Димитър Евтимов, който няма двубой от началото на сезона, и Данило Асприля. За колумбиеца това би бил първи титулярен двубой с ЦСКА, а в понеделник точно той асистира със статута на резерва за Шопов. 

Минути при рутинната победа над Хебър записа и позабравеният Сейни Санянг, който често бе използван в началото на редовния сезон и натрупа до този момент 7 двубоя. Махмутович е с 6, а Туфегдчич - с 4. Точно сърбинът да получи шанс изглежда малко вероятно, тъй като отдавна не попада в плановете на "Армията". 

Като потенциален нападател е Браян Морено, който дълго време лекуваше контузия и изглежда, че спортно-техническият щаб не форсира завръщането му. Дотук натрупа едва 35 минути в рамките на 3 срещи - 6' срещу Черно море, 29' с Пирин и само 1' срещу Етър. 

Най-използваните от Ел Маестро

До този момент през сезона най-използвани от Ел Маестро са Линдсет, Бусато, Назон, Хайнц и Тибо Вион с по 15 двубоя. Хаитянинът получи почивка в последния шампионатен двубой и бе пуснат в последния четвърт час. 

Следващи в импровизираната класация са Фаетон с 14 мача, Петров и Турицов с 13, а Естрада е с 12. Топ 5 завършва с Марселино Кареасо, изиграл 11 двубоя. 

*Статистиката изиграни двубои е под ръководството на Ел Маестро през настоящия сезон, SportLive.bg;

Следете Черноморец Балчик - ЦСКА НА ЖИВО със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички