ЦСКА уволнява Нестор Ел Маестро, ако не победи Левски


ЦСКА уволнява Нестор Ел Маестро, ако не победи Левски
Снимка: CSKA.BG Ivan S. Ivanov / LAP.bg Колаж: Sportlive.bg

14619 0

ЦСКА още през следваща седмица може да има нов треньор. Това е все по-възможно след загубата от Локомотив Пловдив (1:2) в сряда, която намали драстично шампионските амбиции на 31-кратните шампиони. 

В четвъртък по обяд се появиха информации, според които Нестор Ел Маестро е бил извикан на разговор с Данаил Ганчев. Синът на Гриша Ганчев от година бива анонсиран като единствен собственик на клуба и сега той е взел решението. 

Какво ще се случи с Ел Маестро

От "Мач Телеграф" вярват, че в неделя ще се изясни бъдещето на сърбина с английски паспорт. Голямото условие е възпитаниците му да победят Левски, ако иска да остане начело на ЦСКА. 

До този момент той има една загуба при първия си период, докато през настоящия сезон Вечното дерби завърши 1:1. Феновете още в сряда изявиха надеждите си Стамен Белчев да се завърне за трети период в представителния тим на "червените". 

Ел Маестро е на изхода

От сезон и половина хасковлията е начело на втория отбор и прави чудеса през последната една година. Той изглежда като съвсем реален вариант, защото се ползва с голямо доверие от запалянковците, а и трудно от "Армията" биха намерили по-удачен вариант за (поне) временен наставник до края на сезона. 

Вижте каква е позицията на ЦСКА чрез Орманджиев!

Още: "Прави се на Клоп и Гуардиола": Кюстендилеца съсипа Нестор Ел Маестро, направи подробен анализ на ЦСКА

Феновете на ЦСКА се подиграха със Стойчо Стоилов и Нестор Ел Маестро на търга

"Сръбско-английска безименна м@*тия": Дуци Симонович полудя, съсипа Ел Маестро и шефовете на ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички