"Прави се на Клоп и Гуардиола": Кюстендилеца съсипа Нестор Ел Маестро, направи подробен анализ на ЦСКА


"Прави се на Клоп и Гуардиола": Кюстендилеца съсипа Нестор Ел Маестро, направи подробен анализ на ЦСКА
Снимка: Фейсбук

8291 0

Лидерът на организираните фенове на ЦСКА - Иван Велчев, не издържа дълго, спестявайки критиките си спрямо футболистите, треньорите и ръководството на клуба.

Какво се случи?

"Червените" се представиха по ужасяващ начин срещу Локомотив Пловдив в едно от дербитата на 27-ия кръг на Първа лига. Възпитаниците на Нестор Ел Маестро загубиха с 1:2, но играта им предразполагаше за дори още по-сериозно поражение.

Още: Феновете на ЦСКА се подиграха със Стойчо Стоилов и Нестор Ел Маестро на търга

Именно това, а и насъбралите се никак малко колебливи представяния на тима, събудиха отново негативизма у голяма част от привържениците. Мнозина от тях поискаха оставката на наставника.

С коментар под публикация в социалните мрежи Велчев разкритикува остро сръбския треньор. Освен това, той не пропусна да спомене част от играчите на отбора, както и отговорниците за селекцията му.

Кюстендилеца захапа Ел Маестро, играчи и шефове в ЦСКА

Публикуваме написаното от Кюстендилеца във Фейсбук без редакторска намеса:

"Така се получава когато имаш тотално дебалансиран състав.Имам чувството ,че тази селекция на ЦСКА е правена не от човек, който работи за клуба ,а от човек ,който ни мрази ни иска да ни измъчва.Треньора не стига ,че е неможач и изпитва сериозен проблем с правилната подредна на играчите, а и на моменти като вчера няма човек ,който да играе на позицията деф.халф и въпреки това Кореасо се уби да покрива бавните и мудни хора пред него, но 1 да гони за останалите няма как да стане в игра в която са нужни 11 човека които да играят в синхрон.

Още: Въпреки 3-ти април: Левски - ЦСКА мина кота 23 000 (пълни данни за продадените билети)

Аз съм убеден ,че нормален футбол с Амос Юга в средата не може да се играе просто ,защото един от ключовите постове в отбора е на забавен кадър, и цялата трянзиция на топката е сбъркана.Вчера обаче се видя ,че без него сме тотално разграден двор, и тук вината е отново на тези които правят селекцията ,защото отбор като ЦСКА е оставен с 1 човек на подобна невралгична позиция.

На Кореасо позицията му в предишните му отбори е зад нападателя и крило ние го мъчим деф. халф.Отделно имаме 4 еднотипни не като качество, а като позиция играчи зад нападателя и заради това треньора беше принуден да измисли прословутия ромб.Абсолютно същата ситуация е и в защита 5 ц. зашитника и без нормални бегове в момента, Вион е на ниво 3 лига на Франция, а нашия човек се опитва да имитира Клоп и Гуардиола и да го качва като 5 човек в халфовата линия когато изнасяме топката.

За мен този състав на ЦСКА освен ,че не е балансиран ,изпитва и дефицит на качествени футболисти, като добавим и това недоразумение на пейката ,абсолютно нищо хубаво не ни чака до края на полусезона".

Данаил Ганчев привикал Нестор Ел Маестро

35 години от двата гола на Стоичков срещу Барселона, с които накара Кройф да го поиска в състава си (ВИДЕО)

Амос Юга срещу Левски: Колко точно ще липсва големият лидер на ЦСКА във Вечното дерби?

Ясно и точно послание + предупреждение от "Offenders" към ЦСКА: Всичко или нищо, времето за оправдания приключи отдавна

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички