Феновете на ЦСКА се подиграха със Стойчо Стоилов и Нестор Ел Маестро на търга


Феновете на ЦСКА се подиграха със Стойчо Стоилов и Нестор Ел Маестро на търга
Снимка: Lap.bg Колаж: Sportlive.bg

10862 0

Феновете на ЦСКА изразиха негодуванието си около случващото се в клуба чрез чувство за хумор през последните часове. "Армейците" се приближават до още една година, в която няма да спечелят шампионата и това вбеси хиляди. 

На "Армията" нервите кипнаха след домакинската загуба с 1:2 от Локомотив Пловдив в навечерието на Вечното дерби. То е в неделя от 14:45 часа и ще може да го проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

Подигравките

Негативният резултат се съвпадна с края на две от първите наддавания, които от ръководството на ЦСКА стартираха във връзка с търга за стадион "Българска армия". 

В коментарите се срещнаха и желание за артикули на "митични" фигури като Стойчо Стоилов и Нестор Ел Маестро. За първия от клуба твърдят, че няма общо с отбора от няколко години, но феновете смятат, че той още набира нови играчи.  

Стоилов официално от няколко години не е в клуба

Около Ел Маестро всичко е ясно - един от най-нежеланите наставници в историята на клуба. "Ше пускате ли на търг елека на Стойкас" и "Пуснете на търг и маестрото най слабият треньор" бяха част от коментарите, свързани с двамата. 

Първите печеливши

Това доведе и до известно напрежение между потребителите в социалните мрежи, тъй като бе сметнато като неуважение към търга. На този етап наддаването официално приключи за емблематичната табела "Това е Армията" и една малка от "Сектор А". 

За първата в срока на търга бяха предложени 4050 лв., а малко след крайния час - 5000 лв. Началната цена беше 500 лв. Другата табела стартира от 200 лв. и достигна 400 лева, а и интересът беше по-малък към нея. 

Вижте колко са продадените билети за Левски - ЦСКА!

Още: "Сръбско-английска безименна м@*тия": Дуци Симонович полудя, съсипа Ел Маестро и шефовете на ЦСКА

35 години от двата гола на Стоичков срещу Барселона, с които накара Кройф да го поиска в състава си (ВИДЕО)

Амос Юга срещу Левски: Колко точно ще липсва големият лидер на ЦСКА във Вечното дерби?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички