ИЗНЕНАДА: Ел Маестро приключи с ЦСКА! Най-желаният от феновете го заменя - НЕ е Белчев


ИЗНЕНАДА: Ел Маестро приключи с ЦСКА! Най-желаният от феновете го заменя - НЕ е Белчев
Снимка: Lap.bg Колаж: Sportlive.bg

27608 0

След "дизастъркласа" на ЦСКА срещу Локомотив Пловдив в мач, в който "армейците" като по чудо не бяха разбити със солидна разлика, огромна част от привържениците на отбора поискаха отстраняването на Нестор Ел Маестро.

Ел Маестро се разделя с ЦСКА

Такива призиви се чуха през големи периоди от срещата, загубени с 1:2. Сензационна новина обявиха колегите от Actualno.com, които съобщиха, че наставникът ще бъде отстранен от клуба. Те дори съобщиха и кой ще го замести.

Става въпрос за една от любимите фигури на клуба и човека, когото повечето запалянковци искаха за наставник. Това е Любослав Пенев, който към момента е старши треньор на Хебър Пазарджик. Предварителните очаквания бяха, че при раздяла с Ел Маестро Стамен Белчев ще го замени.

Потвърдено: Любослав Пенев ще замени Нестор Ел Маестро в ЦСКА - отново

Любослав Пенев сменя Ел Маестро

Actualno.com обаче съобщи минути след срещата между ЦСКА и Локомотив Пловдив, че ръководството на ЦСКА се е спряло на Любослав Пенев, а не на Стамен Белчев. Изданието обаче прави и доста любопитно уточнение.

Според информацията на колегите не е напълно ясно дали въпросната рокада ще стане още преди мача с Левски, или на по-късен етап. Те допълват, че на този етап е по-вероятно това да се случи след края на сезона по данни от информатора им.

Освен това пишат още, че решението не е взето само на база резултата и играта срещу Локомотив Пловдив, като дори мачът срещу "смърфовете" да бе спечелен, отново щеше да последва въпросната рокада. Посочва се, че вече са проведени преговори с Пенев и с Хебър, като той ще остане в Пазарджик до края на сезона.

Ако това се случи, то сценарият ще е същият като отпреди пет години. Тогава ЦСКА отново се раздели с Нестор Ел Маестро и назначи Любослав Пенев на негово място. А на всичкото отгоре Ел Маестро се подигра с феновете на ЦСКА и желанието им за оставка и им отговори с 5 думи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички