ЦСКА търси поне 8 милиона лева за Десподов


ЦСКА търси поне 8 милиона лева за Десподов
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3622 0

ЦСКА няма намерение да се разделя на всяка цена със звездата си Кирил Десподов. Клубът ще продаде крилото само при много сериозна оферта, като за правата му ще искат над 4 милиона евро, пише "Меридиан мач".

За близка до тази сума през лятото бе продаден Фернандо Каранга. Интересът към Десподов е огромен, а самият футболист призна, че вече мисли за трансфер. Ако се стигне до сделка, тя почти сигурно ще е с клуб от западноевропейско първенство.

РЕКОРДЬОРЪТ ПО ТИТЛИ В БЕЛГИЯ ВЛИЗА МОЩНО В БИТКАТА ЗА ДЕСПОДОВ

Фланговият нападател направи много силна есен. Той записа 8 гола и 6 асистенции в елита. Има и 5 мача и 2 гола в Лига Европа това лято, като направи дебют на международната сцена. Десподов вкара решаващата пета дузпа за елиминирането на Рига, а след това се разписа два пъти и изработи наказателен удар за победата с 3:0 над Адмира Вакер на "Армията". Отличи се и с голово подаване към Мауридес в първия мач с Копенхаген на "Васил Левски".

22-годишният футболист се наложи и като основна фигура в националния отбор. Неслучайно е и основен фаворит за приза "Футболист на годината".

ЦСКА няма да бърза с решението относно бъдещето на Десподов, а ще изчаква за възможно най-добрата оферта. От клуба вече имат идея как да процедират на трансферния пазар, при положение че Десподов бъде продаден за солидна сума. Негов заместник вече е набелязан, твърди изданието.

Ако на "Армията" не дойде подходяща оферта през зимата, крилото ще остане в отбора до края на сезона. Крилото на ЦСКА изпрати 2018-а с две асистенции, а от вчера е на почивка във Виена. Какво каза Десподов относно свой трансфер четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички