Десподов: Не е тайна, че мисля за трансфер в чужбина


Десподов: Не е тайна, че мисля за трансфер в чужбина
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2808 0

Звездата на ЦСКА Кирил Десподов за пореден път заяви, че се надява на трансфер на чужбина и не потвърди, че след зимата ще носи "червената" фланелка. Той даде и двете асистенции за попаденията срещу Ботев за победата с 2:1.

"Ще се радвам ако съм №1, има доста добри футболисти, конкуренцията е голяма. Оценявам се на 6-7 по десетобалната система, мога и по-добре, не съм във форма. Не е тайна за никого, че ми е в главата трансфер. Замислям се за трансфер в чужбина, за това се трудя, вече съм на 22 години", коментира той, но сподели, че не знае да има нещо конкретно. 

"Доста тежко, виждате условията, поздравявам хората, които изчистиха терена доколкото можеха и то за кратко време. Искахме победата, никой не се поколеба, при тези тежки условия. Реализирахме два гола, после ни върнаха попадение, но това е положението. Събрахме се като юмрук и за победа", добави Кирил Десподов.

По-рано днес се появи информация, че ЦСКА ще даде последен шанс за двама нарочени за гонени - ето на кои.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички