Рекордьорът по титли в Белгия влиза мощно в битката за Десподов


Рекордьорът по титли в Белгия влиза мощно в битката за Десподов
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

5009 0

Най-титулуваният белгийски тим Андерлехт проявява сериозен интерес към крилото на ЦСКА и националния отбор на България, твърди Voetbalnieuwsi. Грандът на Белгия смята да атакува младата българска звезда още през зимния трансферен прозорец, като ще опита да се пребори с холандския гранд ПСВ Айндховен.

Според изданието Десподов е харесан от още куп чуждестранни тимове - Галатасарай, Трабзонспор, Легия Варшава и Олимпиакос. Андерлехт е имал свои скаути по време на мача България - Словения снощи, но крилото не взе участие в него, тъй като лекува контузия.

В ЦСКА СА ВЗЕЛИ РЕШЕНИЕ ЗА БЪДЕЩЕТО НА КИРИЛ ДЕСПОДОВ

Според Voetbalnieuwsi 34-кратният шампион на Белгия към момента има по-добри шансове да привлече 22-годишния ни национал. През настоящия сезон бившият играч на Литекс вкара 7 гола и даде 4 асистенции в 12 срещи за "червените".

Цената на Десподов според transfermarkt.com към момента е 2 милиона евро, но подобна сума не би трябвало да е проблем за такъв голям клуб.

Тези дни легендарният ни футболист Красимир Балъков посочи, че звездата на ЦСКА има всички качества, за да играе в германската Бундеслига. Повече по темата четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички