Още един сериозен вариант пред Кирил Десподов


Още един сериозен вариант пред Кирил Десподов
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2954 0

Звездата на ЦСКА Кирил Десподов все по-често е свързван с трансфер, който може да се осъществи още през зимата. Българският национал е предложен от влиятелен наш мениджър на турския гранд Галатасарай.

С помощта на брата на нападателя на ЦСКА Мауридес - Майкон, агентът е убедил ръководството на истанбулския гранд да прати скаути в България за 22-годишния талант от Кресна. Майкон е несменяем титуляр в защитата на втория във временното класиране в първенството на Турция, пише "24 часа". 

Според информацията от ръководството на Галатасарай ще наблюдават Десподов следващия четвъртък в дербито от родното първенство между ЦСКА и Лудогорец на „Армията". „Червените" ще искат минимум 3 милиона евро за правата на атакуващия играч, което не е проблем за тим от ранга на Галатасарай. В момента в отбора от Истанбул по десния фланг действа алжирският национал Софиан Фегули. Цената, която босовете на тима от Истанбул платиха миналото лято на Уест Хем за родения във Франция нападател, бе близо 10 млн. евро.

Интерес към национала има и от холандския ПСВ Айндховен и белгийския Андерлехт. ЦСКА може да остане без още един силен флангови нападател още през зимата. Става въпрос за Едвин Джеси. Интерес към ганаеца има от отбори от второто ниво в английския футбол, най-сериозен е от Мидълзбро, който е втори в класирането и е с амбиции да се върне във Висшата лига. 

За мача със Словения в Лигата на нациите Андерлехт дойде за Десподов, но си хареса друга звезда на България.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички