ЦСКА със светкавична реакция: Отне капитанската лента на Иван Турицов


ЦСКА със светкавична реакция: Отне капитанската лента на Иван Турицов
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

5235 0

От ЦСКА обявиха важно решение, засягащо отбора след снощната загуба с 0:2 от Сепси и последвали скандали между фенове и играчи. "Червените" отнеха капитанската лента на Иван Турицов, който имаше словесни пререкания с част от привържениците.

След последния съдийски сигнал, част от феновете на стадион "Българска армия" изразиха възмущението си от играта на своите любимци, а Турицов, дори си позволи да отправи жестове и реплики към "червената" публика (ВИДЕО), което допълнително я ядоса...

Ето какво написаха от "Армията":

"Благодарим ви, “армейци”! За безрезервната си подкрепа и кипящата страст по трибуните от първа до последна минута не заслужавахте това представяне. Емоциите бяха много, адреналинът - висок, но това не оправдава поведението ни на терена.

Ето защо ръководството на ЦСКА взе решение да отнеме капитанската лента на Иван Турицов. След невероятната подкрепа, която Иван получи от всички в клуба и по трибуните в края на миналия сезон, вчерашните му реакции срещу публиката на ЦСКА са недопустими. Не приляга капитана на най-великия клуб в България да реагира по този начин и да не е в състояние да контролира емоциите си.

ЦСКА е не само спортна институция, но един от най-великите феномени в страната ни. Като такъв сме длъжни да го пазим и поставяме над всеки".

Малко след случилото се Иван Турицов се извини за постъпката си, но изглежда, че и това не е смекчило "червените".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички