"Провали цял сезон, лиши ни от титла", "Бяхме зад теб, а ти...", "Вън": Феновете на ЦСКА не прощават на Иван Турицов


"Провали цял сезон, лиши ни от титла", "Бяхме зад теб, а ти...", "Вън": Феновете на ЦСКА не прощават на Иван Турицов
Снимка: БГНЕС

13986 0

ЦСКА загуби с 0:2 от Сепси и е с единия крак извън европейските клубни турнири. След първия мач от Лигата на конференциите, седмица преди реванша, напрежението на стадион "Българска армия" е огромно.

Привържениците на "червените" ясно изразиха позицията си, а капитанът на отбора Иван Турицов не сдържа емоциите си след срещата. Той отправи тежки думи към някои фенове и се насочи с ръкомахания към тях. В крайна сметка това му коства и капитанскта лента, след като от ЦСКА взеха решение да не бъде в тази роля повече.

Впоследствие Турицов осъзна грешката си и се извини на всички чрез личния си профил в социалната мрежа Facebook: "Искам да се извиня на всеки един за грозната реакция от моя страна , след края на мача !..." - написа той.

Публикацията събра стотици реакции и стотици коментари, но прави впечатление, че огромна част от тях не приемат извинението. Те осъждат поведението на Турицов. Представяме ви някои от тях (пропускайки тези, които са твърди цинични):

"Иване, когато пропусна дузпата, всички привърженици бяхме зад теб и те подкрепяхме в трудния за всички ни момент. Вчера - слаба и безидейна игра, бяхте тотално надиграни, румънците ви развинтиха отвсякъде. Нямаш право да се правиш на мъж пред феновете, защото те, за разлика от теб, плащат от джоба си, за да са на стадиона, да пълнят трибуните и да дерат гърла за вас. Единственото ти извинение е безапелационно 0:3 на румънска земя. В противен случай стягайте куфарите и беж да ви няма - това е ЦСКА, не Спартак Плевен. Остани със здраве!".

"Тази публика застана зад теб когато ни лиши от тъй чаканата титла. Когато беше сринат със земята. А ти, сега какво? Тръгваш на бой с нея. Вместо този сезон да си два пъти повече амбициран, днес да изореш тревата, ако трябваше с ритници и шамари да го вдигнеш този отбор, да всеееш живец в своите съотборници...такава е ролята на капитан на ЦСКА. А не да търсиш саморазправа с публиката която се раздаде за своя любим тим".

"Ти излезе страшен лай..ар а? Ама не си виновен ти, а същите тези фенове, които вместо да те изгонят с шутове те успокояваха, когато ни пр***а титлата и извиняваха некадърността ти, която е доказана. А сега се доказа и като неблагодарник и наглец. Хващай към Пазарджик или Крумовград където ти е мястото, боклук".

"Не те ли е срам да скачаш на хора, които идват от цяла България и си дават последните пари да ви подкрепят??? Точно ти, който ни провали миналия сезон да скачаш на тези ВЕЛИКИ ФЕНОВЕ! Нали знаеш, че и най-големите звезди са по-малки от феновете?".

"По-жалък капитан никога не сме имали!".

"Провали целия минал сезон защото си със заешко сърце и въпреки това хората застанаха зад теб,а сега се правиш на мъж пред тях,неблагодарник!!!".

"Време е да си ходиш . Това го говоря вече не знам кой сезон . Постедствен футболист си за посредствен отбор . Винаги най - слабия на терена

Жив и здрав , но вече е време да спреш да ни късаш нервите".

Вижте реакцията на Турицов, която разгневи феновете на ЦСКА (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички