От 8 до 40 лева: Сепси обяви цените на билетите и секторите за феновете на ЦСКА


От 8 до 40 лева: Сепси обяви цените на билетите и секторите за феновете на ЦСКА
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2790 0

Румънският съперник на ЦСКА в Лигата на конференциите - Сепси, сподели информация относно предстоящия мач реванш между двата тима в северната ни съседка.

Разочарование в "червено"

"Армейците" допуснаха поражение с 0:2 на стадион "Българска армия" в четвъртък вечер. Възпитаниците на Саша Илич далеч не убедиха с играта си и разочароваха препълнените до краен предел сектори "А" и "В".

Малка част от "червените" фенове обаче ще могат да подкрепат любимците си седмица по-късно, когато те ще трябва да наваксват сериозния пазив в Сфънту Георге.

Всички любопитни моменти от снощния двубой вижте в нашата ГАЛЕРИЯ.

Важна информация за агитката на ЦСКА

За гостуващите пропуски от Сепси към момента не споделят никаква информация. Очаква се обаче те да са не повече от 6-700, а цените им да възлизат на приблизително 8 лева. "Армейските" привърженици ще бъдат настанени в ъгловите сектори "K" и "L", които са точно срещу ултрасите на домакините.

Към момента ясни са само тези на домакинските запалянковци. Най-евтините такива стартират с цена от 20 румънски леи, равняващи се на около 8 български лева. Останалите са съответно - 40 леи (15 лв.), 60 леи (23 лв.). Най-скъпите, осигуряващи ВИП място, струват 100 леи или 40 лева.

Феновете на ЦСКА получиха похвали в Румъния за страхотното си представяне и атмосфера на трибуните. Наред с това обаче, те получиха и сериозни критики от боса на Сепси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички