ЦСКА стартира продажбата на билетите за полуфиналния сблъсък със Славия


ЦСКА стартира продажбата на билетите за полуфиналния сблъсък със Славия
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2018 0

Ръководството на ЦСКА пусна в онлайн продажба билетите за предстоящия полуфинал за Купата на България срещу Славия. "Червените" водят в общия резултат с 2:0 и ще приемат съперника си в мач реванш на "Българска армия" в четвъртък от 19:00 ч.

В сайта на "армейците" излезе подробна информация за ценните пропуски. Публикуваме съобщението без редакторска намеса.

"ЦСКА пусна в онлайн продажба билетите за предстоящия реванш от полуфиналите за Купата на България срещу тима на Славия. Срещата е в четвъртък, 21 април, от 19:00 часа на стадион "Българска армия".

 

Входните талони вече са налични в мрежата на УРБО и могат да бъдат закупени тук.

 

Цените на билетите:

Сектор "А": 12 лв.

Сектор "В": 8 лв.

Сектор "Г": 6 лв.

ВИП ложа: 130 лв.

 

Хартиените билети ще бъдат пуснати в продажба в сряда (20 април) на касите до фен магазина в Борисовата градина, като работното време на гишетата ще бъде от 10:00 до 19:00 часа.

 

В деня на мача касите ще работят от 10:00 ч. до края на първото полувреме на двубоя.

 

Привържениците на гостите от Славия също ще могат да закупят билет за сектор "Б". Цената на входния талон е 6 лв., а в деня на срещата ще бъде осигурена специална каса пред гостуващия сектор, която ще отвори 2 часа преди началото на мача.

 

Припомняме Ви, че вече билетите за мачовете на ЦСКА могат да бъдат закупени и директно на гише от касите на FastPay", написаха "армейците" в своя уебсайт.

Клубът от "Българска армия" в последните седмици стана обект на раздори и противоречия. Сред множеството негативни вести за запалянковците на ЦСКА се прокрадна и позитивна такава, свързана с дългоочаквания стадион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички