ЦСКА скочи на БФС и ще обжалва: Четат дисциплинарния правилник подобно на дявола Евангелието


ЦСКА скочи на БФС и ще обжалва: Четат дисциплинарния правилник подобно на дявола Евангелието
Снимка: Официален сайт - ЦСКА

8727 0

Ръководството на ЦСКА излезе с официална позиция след наказанията от ДК към БФС след дербито от 28-мия кръг на Първа лига с Лудогорец, което доведе до напрежение на "Армията".

Във вторник от централата решиха, че 31-кратните шампиони заслужават сурово наказание, което в случая бе под формата на над 15 000 лв и най-вече две домакинства без публика. 

Едно от тях се очаква да бъде срещу Ботев Враца в последния кръг от редовния сезон в идния понеделник, докато тепърва ще става ясно срещу кого "армейците" може да играят пред празни трибуни в плейофите.

От "Армията" обаче са категорични, че решението по техен адрес е пресилено и заради това ще обжалват.

Позицията на ЦСКА

"❗️ЦСКА ще обжалва решението на БФС за наказание от 2 мача без публика.

Разбираме, че наказанията за ексцесии трябва да са сурови, но не разбираме докога различните отбори ще бъдат третирани различно. Не разбираме защо докладите на делегата и съдиите с описани инциденти не се качват, за сметка на докладите преди и след мач, които са качени в системата на БФС и в които се говори за „осигурени нормални условия за провеждане на футболната среща“.

Имаме няколко въпроса. Кои са тежко ударените? Колко тежко? Какви са последствията за въпросните лица? Как се очаква да се запознаем със случилото се? В жалбата си ще изискаме да получим цялата налична информация, за да се запознаем с казуса в детайл.

Нима е случайност, че в момент, в който сме на точка разлика от Лудогорец, сме сурово наказани да се хвърлим във войната без нашата армия?! През годините сме се убедили, че от БФС четат дисциплинарния правилник подобно на дявола Евангелието – както намерят за удобно, за когото намерят за удобно.

Нищо не е решено! С вас, “армейци”, ще се борим докрай! Всички действия на кръгове около БФС само ни карат да вярваме още по-силно, че се страхуват от нас", написаха от "Армията" в социалните мрежи.

Вижте кои са възможните съперници, които може да се изправят срещу ЦСКА на "Армията" пред празни трибуни!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички