ЦСКА ще вземе поне шестима нови през лято 2022


ЦСКА ще вземе поне шестима нови през лято 2022
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2010 0

ЦСКА ще бъде много активен на трансферния пазар през лятото, съобщава "Тема спорт". Това се налага заради предстоящите раздели с много от настоящите футболисти. След края на сезона се очаква повече от половин отбор да напусне "Българска армия".

Със сигурност от клуба си тръгват Брадли Мазику и Греъм Кери, по всяка вероятност ще ги последват Жеферсон и Йоан Баи. Почти невъзможно е клубът да задържи голмайстора Жорди Кайседо, а не е изключено клубът да се раздели и с някой от останалите нападатели - Чарлс, Ахмедов и Кръстев.

"Червените" вече са набелязали няколко футболисти на проблемни постове и ще следят представянето им до края на сезона. Клубът ще се опита на всяка цена да привлече ляв бек, опорен и креативен халф и централен нападател. Очаква се поне шестима да са новите в тима през лятото.

Да привлече поне половин отбор нови през лятото няма да е прецедент за столичния гранд. Откакто той влезе в Първа лига през 2016 г. след сътресенията, те не са привличали по-малко от шестима нови в тази част на годината. През лято 2021 те се подсилиха с осмина футболисти. А ето малко повече за привлечения през пролетта Енес Махмутович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички