6-цифрена сума спира новото попълнение на ЦСКА от дебют срещу Берое


6-цифрена сума спира новото попълнение на ЦСКА от дебют срещу Берое
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3900 0

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов най-вероятно няма да може да използва последното ново попълнение Енес Махмутович при днешното (2 април) домакинство на Берое в Първа лига.

Причината за това се крие във факта, че червеният клуб все още не се е разплатил с бившите си играчи Бернардо Тенгариня, Гуидо ди Вани, Нилсон Антонио, Сержиньо и неговия агент Франсиско Морено, а това възпрепятства картотекирането на Махмутович.

Дължимата сума е в размер на 750 000 евро!

"Работи се върху това той да получи картотека. По-скоро няма да е на линия за мача с Берое, но има шанс и да бъде. Има технически неща, които трябва да бъдат изчистени съвсем скоро. Те са свързани с лицата, на които дължим пари. С тях имаме постигнато споразумение. Считахме, че всичко е готово, но излязоха дребни детайли, върху които се работи в момента и ще им бъде платено разсрочено", обяви адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов пред "Мач Телеграф".

"Съвсем дребни неща, така че може да се каже, че сме на финалната права. Трябва да се обсъди начина, по който да им бъде платено. Колкото до Махмутович може и да бъде на линия. Ако не за срещата с Берое, то със сигурност за следващата ще е на разположение на треньора Стойчо Младенов", добави още юристът на "червените".

Вижте още:

Коя БГ телевизия ще излъчи днешното домакинство на "армейците" срещу Берое?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички