ЦСКА почти сигурно се разделя с Назон, азиатци ще го гледат срещу ЦСКА 1948


ЦСКА почти сигурно се разделя с Назон, азиатци ще го гледат срещу ЦСКА 1948
Снимка: cska.bg

2921 0

В събота ЦСКА приема отбора на ЦСКА 1948 в двубой, който е задължен за тима на Саша Илич. Тимът му има точка преднина пред Лудогорец и няма право на грешка в оставащите два мача, ако иска да изпълни голямата си цел - да стане шампион.

Назон ще бъде почти сигурно продаден

Скаути на азиатски клубове ще седнат в ложите на "Армията", а интересът на съгледвачите предизвиква Дюкенс Назон. Централният нападател е пред трансфер, след като прави силен сезон. Той почти сигурно ще бъде продаден през лятото. 29-годишният таран пристигна в Борисовата градина през лятото, твърди "Тема спорт". До момента записа 30 шампионатни мача, в които вкара 17 гола. Назон е водещият голмайстор на състава, като по попадения в Първа лига отстъпва единствено на Ивайло Чочев от ЦСКА 1948. В събота двамата ще се изправят един срещу друг.

Дюкенс имаше проблем с травма в коляното. Той я получи преди гостуването на Лудогорец в Разград, завършило 2:2. Таранът все пак се появи на терена на „Хювефарма Арена“ като резерва. Назон вече е напълно възстановен от травмата. Той тренира пълноценно вчера. Все още обаче не е ясно дали ще започне като титуляр срещу ЦСКА 1948. Интерес от чуждестранни клубове има и към други играчи на ЦСКА. Сред тях е Амос Юга, който тази пролет подписа дългосрочен договор с "армейците". А ЦСКА може да стане шампион още тази събота, но трябва да станат факт две неща.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички