Интересно: Юноша на Левски, отстранявал ЦСКА за Купата, се бие в галавечерта на Конър Макгрегър


Интересно: Юноша на Левски, отстранявал ЦСКА за Купата, се бие в галавечерта на Конър Макгрегър
Снимка: Getty Images

5575 0

По време на специалната галавечер на Конър Макгрегър в София безспорно "черешката на тортата" е сблъсъкът Йосиф Панов - Пепелянката, срещу Санди Масуд от Франция, които ще се сблъскат за световната титла на UBO. Доста преди този мач обаче ще се състои друг любопитен такъв. В него ще участва юноша на Левски.

Става въпрос за 28-годишния Вилиян Комитски. Той е юноша на "сините", но стъпките в професионалния футбол прави чрез Локомотив София. Несъмнено най-престижния мач, в който взима участие, е този срещу ЦСКА.

Не просто защото е юноша на Левски, но и защото записва малко игрово време при сензационния успех за тогава аматьорския Локомотив срещу елитния ЦСКА (през есента на 2016 година - с 2:1).

Сега Комитски се изправя срещу Алесандро Амаритей от Румъния (К-1 с ММА ръкавици). Категорията е до 85 килограма, като кантарът закова точно толкова за българина. Това е професионален дебют за него, като се изправя срещу румънец на 21 години с 11 победи и 3 загуби.

На въпроса какво е чувството покрай този сблъсък в сравнение с това да играе срещу ЦСКА и да победи той отговори:

"Тръпката предполагам е абсолютно същата. Все пак за първи път стъпвам на професионалния ринг тук, така че предполагам ще разбера. В добра форма съм в момента. Психически и физически се чувствам доста добре. Ще видим кой е по-добрият".

Следете галавечерта на Конър Макгрегър в София НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички