ЦСКА ще играе контрола преди подновяването на първенството


ЦСКА ще играе контрола преди подновяването на първенството
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

945 0

Отборът на ЦСКА ще играе контрола с тима на Ботев Враца. Приятелският двубой е планиран за 30-ти май, като срещата най-вероятно ще се проведе в Панчарево.

Тепърва от ЦСКА трябва да посочат началния час на срещата и да потвърдят мястото за провеждането ѝ. Контролата ще бъде пред празни трибуни заради извънредната епидемична ситуация в страната. Въпреки това, „армейците“ планират да излъчват двубоя на живо във Фейсбук. "Все още не е окончателно договорено, но сме коментирали с ЦСКА за контрола. При нас всичко е наред, футболистите са здрави. За първи път изпадаме в подобна ситуация да се готвим на групи, но такива са условията", заяви треньорът на врачани Антони Здравков.

ЦСКА и Ботев Враца ще се изправят един срещу друг за 4-ти път през този сезон. През есента „армейците“ спечелиха с 1:0 на „Българска армия“ и впоследствие победиха категорично с 3:0 при гостуването си във Враца. През пролетния полусезон пък ЦСКА постигна обрат срещу Ботев при домакинството си от четвъртфиналната фаза за турнира за Купата на България и спечели с 2:1. „Армейците“ заемат 4-тото място в Efbet лига с 46 точки, докато Ботев Враца е 12-ти с 19. А ето кой от чужденците на "Българска армия" изрази желание да остане в тима.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички