ЦСКА - Сепси по ТВ: Къде да гледаме мача от Лигата на конференциите?


ЦСКА - Сепси по ТВ: Къде да гледаме мача от Лигата на конференциите?
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

12804 0

Дойде дългоочакваният момент за феновете на ЦСКА, а и за всички в клуба - отборът стартира с участието си в европейските клубни турнири. "Червените" ще премерят сили с носителя на Купата и на Суперкупата на Румъния Сепси.

Жребият за втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите не бе никак благосклонен към "армейците" и отреди неособено приветливи сблъсъци със Сепси. Все пак добрите новини за тима са, че ако се класира напред, в следващия рунд поне на хартия ще срещне по-лесен опонент - победителя от двойката Торпето Кутайси (Грузия) и Актобе (Казахстан).

Футболистите на Саша Илич не убеждават на старта на този сезон нито с резултати, нито с игра. Бе допусната грешна стъпка и равенство без попадения на старта срещу Хебър Пазарджик, а във втория кръг бе сломен новакът и дебютант в родната Първа лига Крумовград.

Все пак добра новина за сръбския специалист е, че неговите играча така и не са допуснали попадение през тази кампания. Любопитното е, че много идентична е ситуацията и в съперниковия лагер.

Там Сепси е изиграл три срещи, като първо спечели Суперкупата на страната (1:0 над Фарул Константа), а след това последваха две срещи в местното първенство. В тях, подобно на ЦСКА, първо завърши наравно 0:0 (с Рапид Букурещ), а след това надделя с 1:0 над Университатя Крайова с 1:0. Така нито Сепси, нито ЦСКА е инкасирал гол през този сезон, но и страда от неособено добра резултатност.

Къде да гледаме ЦСКА срещу Сепси от Лигата на конференциите?

Дали това ще се промени в първия мач ще стане ясно днес (27.07). Двата тима излизат един срещу друг на стадион "Българска армия" в 20:00 часа, като срещата ще бъде излъчена пряко по "Диема спорт". Освен това ще можете да следите сблъсъка от Лигата на конференциите ЦСКА - Сепси НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички