ЦСКА се размина с трансфера на крило от РБ Залцбург


ЦСКА се размина с трансфера на крило от РБ Залцбург
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1308 0

Крилото от Гана Даниел Овусу няма да премине в ЦСКА. 19-годишният футболист ще продължи кариерата си във втородивизионния австрийски Фърст Виена, където бе преотстъпен от РБ Залцбург, информира "Тема спорт".

Ганайският бързак взе участие в контролата с ЦСКА на 24 юни, която бе прекратена заради инцидент в 72-ата минута. Резултатът към този момент беше 2:1 за "биковете". Тогава Овусу влезе в полезрението на треньорския щаб на столичния клуб.

Впоследствие футболистът обяви, че иска да премине при "червените", но всичко ще зависи от преговорите между двата клуба. Явно някъде в тях те не са се разбрали.

Така ЦСКА ще трябва да търси нов играч на позицията до края на летния трансферен прозорец. Пред тях остават две опции: Радослав Кирилов от Славия и чужденец, с когото вече има напредък в преговорите. А ето как националът Андреа Христов отговори на слуховете, че отива в ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички