ЦСКА се подсилва с крило до края на седмицата


ЦСКА се подсилва с крило до края на седмицата
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1056 0

ЦСКА ще подпише споразумение с нов флангови футболист най-късно до края на седмицата, пише "Тема Спорт". Крилото ще се превърне в осмото лятно попълнение на армейците след Станислав Шопов, Галин Минков, Лазар Туфегджич, Брадли де Нойер, Дюкенс Назон, Джонатан Линдсет и Дауда Бамба.

По този начин червената селекция в началото на този сезон ще изравни миналогодишната, когато отново на "Армията" акостираха осем състезатели. Твърде вероятно е обаче сега червените да привлекат и още един нов футболист. При отстраняване на Сейнт Патрикс в четвъртък пък това ще е сигурно. В полезрението на отговорните фактори в ЦСКА е централен защитник.

Крило обаче ще пристигне без значение от развръзката на двубоя реванш от третия предварителен кръг на Лигата на конференциите, като разглежданите опции са три: младият ганаец Даниел Овусу от Ред Бул Залцбург, друг чужденец и капитанът на Славия - Радослав Кирилов. Армейците имат остра нужда от подсилване на фланговете, като до момента треньорът Саша Илич е принуден често да използва офанзивните халфове Лазар Туфегджич и Станислав Шопов като крила, което притъпява остротата в атаките, тъй като двамата са бавни състезатели.

ЦСКА търси флангови играч още от началото на лятото. Тогава преговори бяха водени с Данило Асприля, който също призна, че желае трансфер на "Армията". От клуба обаче обявиха, че Саша Илич не е одобрил привличането на колумбиеца. След това пък Даниел Овусу също заяви пред изданието, че може да продължи кариерата си в Борисовата градина. Развитие на ситуацията обаче все още няма. Радослав Кирилов е в полезрението на ЦСКА още от миналото лято, когато бе спазарен от червените. В последния момент те решиха да привлекат Калоян Кръстев вместо него.

Вижте още: Ключов играч на ЦСКА се завръща за реванша със Сейнт Патрикс

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички