ЦСКА потвърди наказанието на Де Нойер и обяви 3 важни новини


ЦСКА потвърди наказанието на Де Нойер и обяви 3 важни новини
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2535 0

От ЦСКА потвърдиха наказанието на футболиста Брадли де Нойер, получено заради червения му картон в мача с Базел в София. Защитникът ще пропусне следващите 2 мача на "червените", включително реванша с швейцарците в Лига на конференциите. Наказанието е по-малко от очакваното, тъй като ръководството е обжалвало.

От клуба обявиха, че билетите за домакинството на ЦСКА 1948 вече са в продажба и на касите пред стадион "Българска армия". Работното време е всеки ден между 11:00 - 18:00 ч., а в деня на мача - 29 август, от 11:00 ч. до края на първото полувреме.

"След получаването на всички възможни разрешителни конструкцията за физическия магазин на ЦСКА вече се поставя. Работата на място върви с пълна сила, като съвсем скоро ще ви зарадваме и с дата за официално откриване", съобщават още от ЦСКА.

От клуба са и на финалната права с пускането на новия клубен сайт. Там, обявиха "червените", феновете ще намерят официална информация за всичко, свързано с клуба. Публикацията в социалните мрежи е с хаштаг #ЦСКАЕСАМОЕДИН. А ето как вчера от клуба обясниха прословутата фраза "не на всяка цена".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички