Адалберт Зафиров отсече: ЦСКА на „Армията“ ми е по на сърце! Излишно е да има два клуба


Адалберт Зафиров отсече: ЦСКА на „Армията“ ми е по на сърце! Излишно е да има два клуба
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6862 0

Бившият футболист и треньор на ЦСКА Адалберт Зафиров заяви любопитна позиция по повод неспиращите спорове между ЦСКА и ЦСКА 1948. Следващия понеделник предстои сблъсък между двата тима на стадион „Българска армия“. Любопитното е , че за кратко той седеше на треньорския стол и в ЦСКА 1948.

"За мое нещастие минах през цялото това нещо. Всичко се струпа върху моята глава. За мен лично е излишно да има два клуба ЦСКА. Разминават се много нещата, феновете не се ориентират правилно. Един е ЦСКА в България и трябва да бъде един“, обяви Зафиров, който гостува в Студио Дерби.

„Трябва да се намери начин, дали ще се обединят, как ще се случи това… защото по този начин разделяме публиката на ЦСКА. Единият клуб ЦСКА е новосъздаден и не може да говори срещу другия клуб или обратното. Те са два различни клуба”, продължи той.

И двата клуба искат да вземат историята на ЦСКА. Лично аз приемам по на сърце за ЦСКА, отборът, който в момента играе на стадион „Българска армия”. Това е домът на ЦСКА, там клубът е изградил имиджа си, историята си, там е побеждавал много западни клубове и е стигнал това ниво“, отсече Зафиров.

Малко е сложно така да разсъждаваме отстрани за ситуацията, защото собствениците си имат тяхно виждане, те си имат тяхно желание, парите са техни, те определят нещата, ние само можем да коментираме. За голямо мое съжаление в момента два клуба ЦСКА и всички сме раздвоени”, допълни бившият защитник.

А ето какво „топло“ посрещане готвят „червените“ фенове за Стойчо Младенов и Любо Пенев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички